Op zoek naar leuke mannen sieraden

      Geen reacties op Op zoek naar leuke mannen sieraden

Frank is binnenkort weer jarig. Frank is een collega van mij van werk met wie ik al meer dan een decennia samenwerk, een goede vriend. Ik wil dus een leuke apart cadeau voor hem vinden.

Wat je moet weten over Frank. Hij is nogal een zogenaamde fashionista. Hij draagt altijd zeer mooie stijlvolle outfits. Daar kan mijn eigen man nog wat van leren. Enfin, hij is dus helemaal into fashion and accessories. Dus zoiets moet ik idealiter voor hem kopen.

Ik zat in eerste plaats te denken aan aparte sieraden. Van die sieraden die je niet vaak zie in de doorsnee ketens van Nederland. Niet van die dertien in een dozijn juwelen, daar wil ik niet mee komen aanzetten. Ik had het erover met een andere collega, en die beviel de website ikbensieraden aan voor de beste unieke heren sieraden.

Specifiek gaf zij als aantekening om hier te beginnen: https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/. Ze hebben vooral een leuke ringen collectie zei ze. Okay, dan koop ik wel een mooie ring voor Frank dacht ik. Ik ging dus kijken naar het ringen assortiment. En ze had gelijk hoor wat een prachtige ringen, en zeer originele designs. Ik kon bijna niet kiezen eerlijk gezegd. Maar de uiteindelijke keus viel op dubbele draken kruis met steen.

Het mannenring assortiment van ikbensieraden.nl.

Daarbij dan ook nog een setje oorbellen erbij besteld. Hopelijk valt in ieder geval een van beide in de smaak. Enfin, de sieraden had ik rap in huis en ze zagen er op eerste gezicht zeer mooi uit en gedegen dus een uitstekend cadeau om te geven aan Frank.

In een volgende blog zal ik jullie updaten omtrent Frank zijn reactie op de gegeven sieraden. Dat bepaald voor mij toch wel het succes of het falen van deze zoektocht naar aparte sieraden om te geven als cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *