Onderbroekjes fijn online bestellen

      Geen reacties op Onderbroekjes fijn online bestellen

Weet je waar ik echt een ontzettende hekel aan heb? Aan winkelen… Ik kijk er zo tegenop. Tegenwoordig koop ik eigenlijk alles online. En dus ook onderbroeken. Laatst was het weer zover, ikzelf en mijn vrouw zijn een beetje uitgekeken op mijn onderbroeken verzameling. Ogen gedateerd. Dus dat moet beter. Waarom niet wat nieuwe onderbroeken inslaan.

Dus ik ging zoeken op Google naar welke winkels tegenwoordig online onderbroeken verkopen. Al snel stuitte ik op de zaak hemdvoorhem.nl. Ze verkopen daar meerdere hoogwaardige merken onderbroeken. Waaronder Sloggi en Ten Cate. Na me wat ingelezen te hebben in de merken en de bijbehorende prijzen, besloot ik dat Ten Cate me meest aansprak. Hier kan men de hele Ten Cate ondergoed collectie vinden: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed. Tender Cotton collectie klonk het beste. Dit is echt een premium collectie van alleen de beste kwaliteit onderbroeken van Nederlandse bodem. De tender cotton is anders dan overige lijnen want ze maken daar gebruik van gefixeerd doek. Ik had daar ook nog nooit van gehoord maar in een notendop door  deze productiewijze is het zo dat de onderbroeken veel fijner aanvoelen beduidend beter aansluiten en ook idealiter langer mee gaan. Kijk onderbroeken heb je de hele dag aan iedere dag dus ik wil niet besparen op zo een fundamenteel kledingstuk dus ik koos dus maar voor tender cotton want is echt superieure kwaliteit de Porsche onder de heren onderbroeken.

Qua kleur heb ik gekozen voor effen zwart. Ja ik ben niet zo spannend op heren onderbroeken design gebied. Net zoals die voetballers met rare kleuren schoentjes zoals roze en groen, dat vind ik niks, doe gewoon effen zwart, dan doe je al gek genoeg toch? Nee bij mij moeten ze niet aankomen met allerlei van die rare prints. Bij Ten Cate heb je gewoon stijlvolle gedegen ontwerpen die niemand voor het hoofd zullen doen stoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *