Korte kapsels zijn hip, ook voor dames van 50 +

      Geen reacties op Korte kapsels zijn hip, ook voor dames van 50 +

Wanneer je ouder wordt, verandert ook je stijl. Je kunt er niet eeuwig bij blijven lopen als een jonge meid van 20, tenzij je het risico wilt lopen dat je dochter je aanmeldt voor “Hotter than my daugther”. Maar gelukkig weten de meeste dames zich te kleden naar hun leeftijd en beseffen ze dat sommige dingen echt niet meer kunnen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet hip en vlot uit mag zien. Een vrouw van 50 mag gezien worden, het is echt geen oudere dame zoals in de jaren 60, die in een bloemetjesjurk en een degelijk permanent in de haren de straat op gaat.

Kies uit de vlotte korte kapsels voor dames

Wil je voor de komende zomer eens iets heel anders, dan kies je voor de korte kapsels dames 50. Er zit zeker een kapsel bij dat helemaal bij jou past. Ook als je grijs bent of begint te worden en niet houdt van verven of kleuren kan een kort kapsel heel leuk staan. Mooi grijs is zeker niet lelijk. Het laat zien dat je levenservaring hebt. Jij hebt alles al gezien en meegemaakt, maar toch sta je nog midden in het leven en dat mag iedereen weten. Want jij kiest voor een vlot en modern kapsel waarmee je gezien mag worden.

Er is een kort kapsel voor ieder haartype

Wat voor haartype je ook hebt, er is altijd een kort kapsel dat bij je past. Als je haar makkelijk in model valt heb je mazzel, maar ook als dat niet zo is kan de kapper je adviseren over een passend kort kapsel. Of je het nu leuk vindt om met je haar bezig te zijn of liever na het douchen meteen de deur uit rent, er is altijd een coupe die bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *