De poloshirts van Tommy Hilfiger zijn enorm populair

Tommy Hilfiger is een Amerikaanse ontwerper van mannenkleding. Hij werd geboren in 1951 en in 1985 lanceerde hij zijn eerste kledinglijn. Om bekend te worden investeerde hij in een peperdure reclamecampagne. Hij investeerde maar liefst 3 miljoen dollar om zijn naamsbekendheid te regelen, maar door een gelikte campagne lukte het hem wel. Tommy Hilfiger werd in een paar jaar tijd één van de marktleiders als het gaat om mannenkleding. Inmiddels is het een miljoenenbedrijf met klanten over de hele wereld.

Waarom dragen mannen poloshirts?

Veel mannen vinden het prettig om poloshirts te dragen want het is een gemakkelijk kledingstuk waarin je je prettig voelt. Maar een poloshirt staat wel gelijk een stuk beter dan een gewoon T-shirt. In veel functies kun je echt niet in een T-shirt op je werk verschijnen, maar een poloshirt wordt wel geaccepteerd op veel kantoren. Daarom vinden veel mannen het prettig om een poloshirt te dragen. Ze hoeven geen overhemd aan met een stropdas, wat veel mannen toch minder prettig vinden om te dragen. Een poloshirt trek je zo aan en uit, zonder dat je eerst heel veel knoopjes hoeft los te maken. Daarnaast zijn poloshirts verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, je bent dus niet beperkt tot de standaardkleuren waarin overhemden meestal worden geleverd.

De verschillende modellen poloshirts

Een polo shirt kun je kopen in diverse modellen. Tommy Hilfiger maakt diverse modellen om ervoor te zorgen dat alle mannen een polo shirt in de collectie vinden dat bij ze past. Er zijn vaak subtiele verschillen, zoals kleine aanpassingen in het model of de knoopjes. Sommige poloshirts hebben twee knoopjes, andere hebben er drie of vier. Dit geeft net dat beetje verschil in de poloshirts waardoor je je als man kunt onderscheiden van de rest. Draag je Tommy Hilfiger dan laat je daarmee zien dat je voor kwaliteit gaat en niet zomaar een poloshirt draagt dat in iedere goedkope kledingstore te koop is. Jij kiest duidelijk voor een merk waar je achter staat en waar je je prettig bij voelt. Veel mannen die ooit kozen voor de poloshirts van Tommy Hilfiger blijven dit merk hun leven trouw.

tommy-hilfiger-polos

De poloshirts van Tommy Hilfiger in de sale

Een Tommy Hilfiger polo is scherp geprijsd. Maar je kunt ze nog goedkoper aanschaffen als je wacht op de mooie aanbiedingen tijdens de sale. In de uitverkoop wordt een polo shirt vaak goedkoper aangeboden omdat de oude collectie plaats moet maken voor de nieuwe collectie voor het volgende seizoen. Dit is het juiste moment om je slag te slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *