Baby cap voor baby’s en kinderen

      Geen reacties op Baby cap voor baby’s en kinderen

De baby cap voor kinderen is echt schattig voor je zoon of dochter. Vergeleken met andere petjes voor kinderen ziet de baseballpet en baby cap er super stijlvol uit en kan met veel andere dingen worden gecombineerd. Trek de baby cap aan terwijl je voetbalt op het voetbalveld in je Spaanse trui. Je weet dus ook dat je kind niet zo snel een zonnesteek kan krijgen.

Baby caps en mutsen zijn stijlvol en functioneel

Of het nu praktisch of modieus is, er is niets leukers dan babyjongens met een baby cap. Ze zijn verkrijgbaar in de maten pasgeborenen, baby’s en peuters. Baby caps in vele kleuren, prints en stijlen bieden bescherming tegen zowel de zonnestralen als de kou. Een baby cap voor pasgeborenen passen nauwsluitend en houden het lichaam warm, terwijl hoeden en mutsen voor oudere baby’s en peuters variëren van zomerse baseballpetten en zonnehoeden met schaduwgevende randen tot sherpa’s en mutsen met gebreide materialen en harige oorkleppen voor warmte. Baby cap’s zijn er in vele patronen, neutrale en levendige kleuren en in verschillende materialen. Zo is de baby cap een modieuze en toch praktische keuze.

Baby cap pasgeborenen

De meeste pasgeborenen verlaten het ziekenhuis met een lieve baby cap op, maar waarom zou je je keuze beperken? Gezellige baby caps worden aangeboden in vele kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk is om er een te vinden die past bij de outfit van je baby. De pasgeboren mutsen zijn gemaakt van zwaar garen of van zacht katoen en leveren het gewicht dat je nodig hebt voor de ultieme warmte.

Baby cap mogelijkheden voor Baby’s

Naarmate baby’s groter worden, zijn er ook mogelijkheden voor baby caps. Jongens kunnen het leuk vinden om mutsen te dragen die bescherming tegen de zon bieden en de persoonlijkheid van de jongen kunnen weerspiegelen. Sherpa’s zijn uitstekend geschikt voor koud weer, omdat ze de oren volledig bedekken.

Maat baby cap

Een baby cap dient de juiste maat te hebben. Te kleine mutsen zitten niet goed op het hoofd; als ze te groot zijn, kunnen ze over de ogen van je baby glijden of door de wind weggeblazen worden. Een eerste baby cap wordt aanbevolen voor de allerkleinsten. Zelfs als de meeste pasgeborenen ongeveer dezelfde hoofdomtrek hebben, moet je het hoofd van je kind meten om de juiste baby cap te kopen. Neem een zacht meetlint en plaats het rond het hoofd boven je oren, zoals de kinderarts dat tijdens de controle doet. De eerste baby cap is verkrijgbaar met en zonder linten. Ze zitten het beste als je ze onder de kin kunt binden. Het elastische materiaal past zich een tijdje aan de snelle groei van het kleine hoofdje aan, maar als de eerste baby cap te klein wordt, moet je het hoofdje van je kind opnieuw meten en een grotere baby cap kopen.

Op Klerenmakendebaby.nl bestel je voordelige babycaps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *