Antony Morato herenmode

      Geen reacties op Antony Morato herenmode

Antony Morato is een kledingmerk dat afkomstig is uit Italie. Dit merk is speciaal ontworpen voor de modieuze jonge heren tussen 18 em 35 jaar. Verder werd het merk in het jaar 2007 opgericht in Napels door de drie Caldarelli broers. In het jaar 2012 werd het merk verder uitgebreid in meer dan 50 landen. Dit geeft dus aan dat de mensen het merk toch wat vinden. In dit artikel zullen wij het hebben over het kledingmerk Antony Morato.

Antony Morato is een merk speciaal gemaakt voor heren en het is afkomstig uit Italie, dit kun je namelijk terug zien in de collectie van het merk. Ze zijn gespecialieerd in casual en sportieve mode voor de man. Vaak hebben de items van Antony Morato een opvallende vormgeving. Dit kun je terug zien in de details, bijvoorbeeld in een bijzondere rits aan de voorkant van het model of in de kleurkeuze. De items hebben een perfecte en comfortabele pasvorm en je kunt ze makkelijk met elkaar combineren. Ga je voor een zakelijke look dan kun je een stijlvolle pantalon en een net overhemd samen combineren. Verder beschikt het merk ook over sneakers die voor een casual tintje zorgen.

Antony Morato beschikt over een groot aanbod aan kledingstukken. Hierbij kan je denken aan broeken, truien, t-shirts, colberts, pantalon, jassen en nog veel meer. Het merk is geschikt voor elke heer en de collecties kun je voor alle aangelegenheden aandoen. Als het nou gaat om een classy avond of een chique avond. Vanwege hun unieke manier van stijl zijn ze erg populair geworden bij verschillende groepen.

Ben je geinteresseerd in een van de items van Antony Morato, dan kun je bij https://www.forza.nl/heren/antony-morato/  je item bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *